Acasă Uncategorized Iaşi: Domnul Boc, dacă ar fi deputat, ar accepta să stea în...

Iaşi: Domnul Boc, dacă ar fi deputat, ar accepta să stea în banca lui parlamentară fără a acorda un minim de încredere acestei guvernari?

DISTRIBUIȚI

95193 – 26102010 – Tudor Ciuhodaru, deputat de Iaşi, susţine în declaraţia politică “Votez pentru tine” că actuala putere nu se poate baza pe sprijinul parlamentarilor din arcul guvernamental. Deputatul afirmă că puterea este nevoită să recurgă la varianta abţinerii pentru a avea certitudinea că liderii formaţiunilor aflate la guvernare nu vor vota în favoarea  moţiunii de cenzură. “Nu pentru tine, alegătorule, întrucât ceea ce doreşti tu contează prea puţin pentru mine. Ci pentru tine, iubitul meu lider de grup sau de partid.

 

 

 

 

 

 

 Cam asta a părut să fie filosofia parlamentarilor puterii până săptămâna trecută, susţine parlamentarul.

“Dupa accidentul cu domnul Toader-degeţel, se pare că cei care conduc PDL au fost nevoiţi să găsească noi metode pentru a-şi controla parlamentarii, astfel încât aceştia să nu interpreteze greşit indicaţiile preţioase primite de sus. Pentru a fi siguri că parlamentarii lor nu vor fi depăşiţi de complexul concept al votului cu bile sau că domnul Toader nu prinde din nou o zi proastă, cei de la guvernare s-au gândit la o metodă sigură: nu vor vota deloc. Eu voi vota. în favoarea moţiunii. Sunt medic şi parlamentar într-un colegiu în care sunt două universităţi, mai multe licee şi şcoli, câteva spitale, o secţie de poliţie şi una de pompieri, o unitate militară şi chiar şi un penitenciar de maximă siguranţă. Cu greu poate fi acoperit mai bine spectrul bugetar. Totdeauna am votat pentru sănătate, educaţie şi ordine publică fiindcă am considerat că, în absenţa acestora, viaţa şi viitorul românului obişnuit nu pot să existe. Oricare dintre noi, tânăr sau vârstnic, angajat la stat sau la privat, activ sau pensionar, avem nevoie de acest trepied pe care ne întemeiem existenţa. Şi supravieţuirea. În profesia mea, în medicina de urgenţă, atunci când nu poţi face o manevră de urgenţă de trei ori, chemi un alt coleg s-o facă. Dar cum rămâne cu cei care ne guvernează? In ciuda manevrelor ineficiente de tratament a economiei şi societăţii româneşti, tot numărăm guvernele domnului Boc: Boc I, Boc II, Boc III şi cine le mai ştie, dar sigur e că dupa Boc urmează Boc. Tot în profesia mea este esenţial ca pacientul să aibă încredere în medic pentru a creşte şansele de vindecare. Mă întreb câţi dintre români mai au încredere în acest guvern căruia nici măcar parlamentarii puterii nu-i mai acordă votul de încredere. Să înţeleg că până şi doamna preşedinte a Camerei Deputaţilor şi liderii de grup ai partidelor aflate la guvernare se abţin când este vorba de încrederea acordată acestei guvernări? Se poate că miniştrii acestui guvern, care au şi calitate de parlamentar, să nu îşi acorde nicio brumă de susţinere adevărată şi să se mulţumească cu o bleagă abţinere. Mă întreb: domnul Boc, dacă ar fi încă deputat, ar accepta să stea în banca lui parlamentară fără a acorda un minim de încredere acestei guvernari? Sau poate că sunt puse la îndoială chiar capacităţile intelectuale şi praxice de a introduce bila care trebuie în urna care trebuie. Eu ştiu că votul e mai puternic decât glonţul, iar domnul Boc, deja medaliat, poate deveni oricând, prin votul parlamentarilor, erou”. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.