Acasă Uncategorized Miercurea Ciuc: Csibi Istvan, internat in stare grava in spital dupa ce...

Miercurea Ciuc: Csibi Istvan, internat in stare grava in spital dupa ce a fost batut

DISTRIBUIȚI

94412 – 01102010 – Omul de afaceri Csibi Istvan a fost bătut, joi noaptea, de o persoană necunoscută, care a intrat peste el în timp ce dormea în cortul în care făcea greva foamei. În present, Csibi Istvan este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Miercurea-Ciuc.

Medicii au constatat că a suferit mai multe fracturi la braţul şi piciorul stângi, iar la braţul drept avea mai multe leziuni, a declarat şeful Unităţii de Primiri Urgenţe. Istvan va fi operat la un spital din Târgu Mureş.

Omul de afaceri Csibi Istvan, trimis în judecată de procurorii DIICOT pentru instigare la delapidare şi spălare de bani, a părăsit, la mijlocul lunii septembrie, Penitenciarul Colibaşi, judeţul Argeş, în urma deciziei Curţii de Apel Piteşti.

După ce a fost eliberat din penitenciar în urmă cu două săptămâni, Csibi Istvan intrase, joi, în greva foamei, instalându-şi un cort pentru a protesta în zona unde se află firma sa din Miercurea-Ciuc.

Istvan nu a vrut să stea de vorbă cu nimeni şi a purtat pe piept o pancartă pe care scria că protestează pentru „o justitţie independentă, imparţială şi impersoanală”, conform reprezentanţilor Poliţiei. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.