Acasă Uncategorized Suceava: Peste 41.000 de pachete de tigari de contrabanda confiscate de politistii...

Suceava: Peste 41.000 de pachete de tigari de contrabanda confiscate de politistii de frontiera suceveni

DISTRIBUIȚI

95113 – 22102010 – Poliţiştii de frontieră suceveni au depistat şi reţinut  doi români care au transportat peste frontiera de stat 41.400 pachete de ţigări de contrabandă, care urmau să ajungă pe „piaţa neagră” de desfacere. În cauză s-a stabilit un prejudiciu cauzat bugetului de stat de peste 360.000 lei, iar persoanele implicate sunt cercetate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală şi contrabandă în formă agravantă.    

            În seara zilei de 20 octombrie, poliţiştii de frontieră din cadrul S.P.F. Vicov au descoperit în apropierea frontierei un microbuz  marca „Ford Tranzit”, înmatriculat în Bulgaria. Au fost reţinute două persoane, după ce s-a tras cu armamentul din dotare un foc de avertisment în plan vertical. Deoarece în autoturism se afla o cantitate impresionantă de ţigări, poliţiştii de frontieră au transportat autoturismul la sediul S.P.F. Vicov unde, în urma controlului amănunţit, au descoperit 41.400 pachete de ţigări de provenienţă Ucraina şi Republică Moldova.

 Poliţiştii de frontieră le-au întocmit celor două persoane acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trecere ilegală a frontierei de stat şi contrabandă agravantă. Întreaga cantitate de ţigări a fost ridicată în vederea confiscării de către poliţiştii de frontieră suceveni, iar autoturismul marca „Ford Tranzit” a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Vicov până la finalizarea cercetărilor. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.