Acasă Uncategorized Tbilisi: Romania cheltuie 25.000 de dolari pentru o mai mare implicare civica...

Tbilisi: Romania cheltuie 25.000 de dolari pentru o mai mare implicare civica a tineretului din Georgia

DISTRIBUIȚI

95213 – 26102010 – Ministerul Afacerilor Externe anunţă lansarea la Tbilisi (Georgia) a proiectului ,,Facilitarea unei angajări civice mai mari a tineretului”, care este finanţat de România din bugetul de asistenţă pentru dezvoltare.

Proiectul este implementat în cadrul iniţiativei PNUD/Georgia de susţinere a dezvoltării parteneriatelor între organizaţiile societăţii civile (CSO) între România şi Georgia, cu sprijinul financiar al MAE Român, din bugetul de asistenţă pentru dezvoltare (ODA), în valoare de 250.000 dolari SUA, prin proiectul SNIECODA (Strengthening the National Institutional and Educational Capacities to Implement Official Development Programmes/Projects). Acesta se va derula prin intermediul parteneriatului dintre Federaţia Copiilor din Georgia şi Fundaţia „Copiii Noştri” din România.

La festivitate au fost prezenţi ambasadorul României în Georgia, Dan Mihai Bârliba, adjunctul reprezentantului PNUD/Georgia, Inita Pavlovica şi reprezentanta Federaţiei Copiilor din Georgia.

Georgia în calitate de stat partener prioritar al politicii de cooperare pentru dezvoltare este unul dintre principalii beneficiari ai fondurilor ODA gestionate de MAE, alături de Republica Moldova şi Serbia. În perioada 2007-2009, MAE a alocat Georgiei fonduri ODA în valoare de peste un milion de euro. Până în prezent, proiectele ODA ale României implementate în Georgia au vizat dezvoltarea economică şi socială a Georgiei, reconstrucţia infrastructurii, managementul şi securitatea frontierelor. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.