Acasă Uncategorized Teheran, Iran: Press TV: Există discuţii la Washington pentru folosirea amendamentului 25...

Teheran, Iran: Press TV: Există discuţii la Washington pentru folosirea amendamentului 25 la Constituţia Statelor Unite in vederea demiterii lui Obama

DISTRIBUIȚI

95144 – 24102010 –  “Chiar acum există discuţii la Washington şi în cadrul guvernului privind folosirea amendamentului 25 la Constituţia Statelor Unite pentru demiterea lui Obama”, a declarat jurnalistul Edward Spannaus, de la saptamanalul Executiv Intelligence Review (EIR), intr-un amplu interviu acordat, vineri, televiziunii iraniene Press TV. Acest amendament permite înlăturarea preşedintelui dacă este in incapacitate, fie fizic sau mentala de a-si exercita functia de presedinte. “În acest caz, Obama este incapabil mental de a îndeplini funcţia de preşedinte”, a mai afirmat Spannaus.

Referindu-se la dramatica scadere a popularitatii lui Obama, mai ales ca urmare a colapsului economic recent în Statele Unite, Spannaus a spus că “nu mai exista nici o sansa ca presedintia acestuia sa fie salvata, si nici nu prea mai conteaza cine castiga apropiatele alegeri”.

Jurnalistul Edward Spannaus a mai afirmat pentru Press TV ca Obama “nu a fost calificat pentru a fi preşedinte inca de la inceput. El a fost pus acolo tocmai pentru că ar putea acţiona ca o marionetă şi au ştiut că va fi o marionetă pentru Wall Street, pentru finantatori Londra şi pentru britanici”.

Un studiu recent realizat de Gallup a arătat că mai mult de jumătate din alegători americani nu il vor mai sprijini pe actualul presedinte american la viitoarele alegeri.

Executiv Intelligence Review este un newsmagazin fondat in 1974 de economistul si activistul politic Lyndon LaRouche. In prezent, presedintele EIR este Linda de Hoyos, iar editorul publicatiei este Nancy Spannaus, anunţă Optimal Media. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.