Acasă Uncategorized Almeria, Spania: Si-a inceput activitatea noul consulat roman de la Almeria

Almeria, Spania: Si-a inceput activitatea noul consulat roman de la Almeria

DISTRIBUIȚI

95396 – 01112010 –  Un nou oficiu consular român a fost deschis, luni, în Spania, la Almeria, informează Ministerul Afacerilor Externe (MAE).

Deschiderea unui viceconsulat român la Almeria se înscrie în efortul constant depus de MAE în vederea extinderii reţelei consulare în Spania, venind astfel în sprijinul cetăţenilor români aflaţi pe teritoriul acestui stat. În prezent, în Spania, funcţionează opt oficii consulare, respectiv Secţia Consulară de la Madrid, Consulatul General de la Barcelona, Consulatul General de la Sevilla, Consulatul General de la Bilbao, Consulatul de la Castellon, Consulatul de la Zaragoza, Consulatul de la Ciudad Real şi noul Viceconsulat de la Almeria.

Viceconsulatul României la Almeria acoperă în circumscripţia sa teritorială Provincia Almeria. Programul de lucru cu publicul al oficiului consular este de luni până joi:, de la 09.00 la 14.00 (depunerea documentelor) şi de la 16.30 la 17.00 (ridicarea documentelor). În ziua de vineri, este programată activitatea de asistenţă consulară în teritoriu. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.