Acasă Uncategorized Arad: Garda Financiara a confiscat 24 tone de zahar

Arad: Garda Financiara a confiscat 24 tone de zahar

DISTRIBUIȚI

95761 – 12112010 – Comisarii secţiei Arad a Gărzii Financiare au oprit la punctul de trecere a frontierei Nădlac un autovehicol înmatriculat în Ungaria, care transporta 24 de tone de zahăr, marfă expediată de o firmă din aceeaşi ţară. Din documentele de însoţire a mărfii reieşea că beneficiarul era o firmă din Oradea, iar locul descărcării era în Timişoara.

În urma extinderii verificărilor, comisarii Gărzii Financiare Timiş au urmărit acţiunea de desigilare a mărfii în curtea unui depozit, constatând că s-a dorit transbordarea zahărului într-un alt mijloc de transport, care trebuia să continue drumul către o firmă din Piteşti.

Administratorul firmei argeşene a declarat însă că nu a comandat nicio cantitate de zahăr şi nu are încheiat niciun fel de contract de vânzare-cumpărare. Astfel comisarii Gărzii Financiare nu au putut identifica locul descărcării mărfii în conformitate cu prevederile legale naţionale şi europene.

În acest context, comisarii Gărzii Financiare Arad au aplicat o amendă de 20.000 lei firmei din Oradea şi a confiscat întreaga cantitate de zahăr a cărei valoare se ridică la 72.000 lei. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.