Acasă Uncategorized Arad: Utilaj furat din Occident, depistat de politistii de frontiera la...

Arad: Utilaj furat din Occident, depistat de politistii de frontiera la Arad

DISTRIBUIȚI

95862 – 16112010 – Poliţiştii de frontieră maramureşeni în cooperare cu lucrătorii Gărzii Financiare Arad, au depistat şi indisponibilizat un utilaj de mare tonaj, în valoare de peste 90.000 de euro, suspect de a fi furat din Occident.

Echipa mixtă a identificat, marţi, pe raza localităţii Nadab, judeţul Arad, un tractor despre care se deţin date şi informaţii că este furat din străinătate. La controlul efectuat, s-a constatat că utilajul are seria sasiului falsificată, iar proprietarul acestuia nu a putut prezenta niciun document de provenienţă, declarând că a cumpărat tractorul de la un cetăţean străin fără a i se înmâna documentele de provenienţă a utilajului.

În urma cercetărilor şi verificărilor efectuate, s-a stabilit că utilajul în cauză a fost furat din Italia şi comercializat în România, de către membrii unei grupări infracţionale formată din români şi străini.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru infracţiunea de complicitate la furt. Tractorul, marca Lamborghini, an fabricaţie 2009, a fost indisponibilizat până la finalizarea cercetărilor.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.