Acasă Uncategorized Atena: Scoala romanească de la Atena isi deschide portile

Atena: Scoala romanească de la Atena isi deschide portile

DISTRIBUIȚI

95438 – 02112010 –  Ceea ce până acum era doar un simplu proiect, un ideal al intelectualilor români de la Atena, devine realitate. Realizarea unei mici şcoli româneşti unde compatrioţii noştri să dobândească noi noţiuni ori să le îmbunătăţească pe cele deja existente nu poate fi decât lăudabilă, mai ales când la acest drum s-au aliniat două asociaţii cu ştate vechi la Atena – Asociaţia Culturală româno-elenă „Armonia” şi Societatea Culturală „Balkania Contemporană”.

Micuţa Şcoală Românească de la Atena va derula cursuri gratuite pentru copii şi adulţi desfăşurate de mai mult de 15 profesori ori intelectuali români care trăiesc în Grecia. Şcoala Românească de la Atena îşi va deschide anul şcolar 2010 – 2011 sâmbătă 6 noiembrie a. c., însă înscrierile la cursuri continuă până pe data de 15 noiembrie a. c.

Şcoala Românească de la Atena oferă românilor şi moldovenilor, pentru întâia oară, posibilitatea de a studia limbile română, engleză, franceză, spaniolă ori greacă, de a se perfecţiona în calculator, fizică, chimie, informatică ori biologie, dar şi de a păşi în lumea dansului, gimnasticii, muzicii ori a artei alături de profesori ori specialişti români afirmaţi în domeniile respective. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.