Acasă Uncategorized Băile Felix, Bihor: Ministrul Igaş vorbeşte din nou despre “toleranţă zero faţă...

Băile Felix, Bihor: Ministrul Igaş vorbeşte din nou despre “toleranţă zero faţă de corupţie”

DISTRIBUIȚI

95956 – 19112010 – Ministrul Administraţiei şi Internelor, Constantin Traian Igaş, a participat, ieri,  la Cea de-a Zecea Conferinţă Anuală a organizaţiilor EPAC (Parteneri Europeni Împotriva Corupţiei) şi EACN (Reţeaua Europeană a Punctelor de Contact Anticorupţie), care are loc la Băile Felix, în judeţul Bihor. Cu acest prilej, ministrul Administraţiei şi Internelor l-a asigurat pe preşedintele EPAC/EACN, Martin Kreutner, că principiul după care îşi ghidează acţiunile este “toleranţă zero faţă de corupţie, toleranţă zero faţă de corupţi”.

 

 

 

 

 

Tot ieri, oficialul M.A.I. a avut o întâlnire cu şefii şi comandanţii structurilor subordonate din judeţ, ocazie cu care au fost abordate problemele curente cu care se confruntă unităţile respective, cât şi alte subiecte din sfera de activitate.

Ministrul Traian Igaş a vizitat punctele de trecere a frontierei de la Borş şi Salonta, precum şi sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bihor, unul dintre cele mai moderne sedii de poliţie din România. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.