Acasă Uncategorized Bistriţa: Boc anunţă vreme bună

Bistriţa: Boc anunţă vreme bună

DISTRIBUIȚI

96220 – 28112010 –  Liderul PDL, Emil Boc, a declarat sâmbătă, la Bistriţa, unde a avut loc conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene a PDL, că peste tot în lume este greu, nu numai în România, şi că “medicamentele” corecte vor fi administrate economiei, deci va veni şi vremea bună. Preşedintele PDL a spus că greu nu este numai în România, ci şi în Grecia, în Irlanda, Portugalia, Spania, dar şi în ţări foarte dezvoltate precum Marea Britanie, care trebuie să trimită acasă sute de mii de funcţionari publici, sau Germania care are un program de reducere a cheltuielilor bugetare cu 80 de miliarde de euro în următorii ani. Boc a comparat din nou situaţia ţării cu un diabetic, căruia trebuie să i se administreze medicamente neplăcute, dar benefice, nu “produse din zahăr”.

 

 

 

 

 

 

 “Dacă am aplica ce propun PSD şi PNL am fi ca în situaţia unui bolnav de diabet căruia i se prescriu dulciuri şi produse din zahăr. Medicamentul pe care îl luăm, îl luăm pentru că avem o problemă, economia românească are o problemă şi trebuie să-i dăm acele medicamente care să o însănătoşească, nu ne face plăcere să le luăm, dar după acea vom deveni sănătoşi şi vom putea să putem să ne continuăm viaţa şi munca şi să mergem mai departe. După tot greul acesta va veni şi vremea bună, iar roadele politice le va culege PDL şi partidele din coaliţia guvernamentală”.

Actualul lider al filialei, Ioan Oltean, a candidat pentru un nou mandat, fiind, după reţeta PDL, singurul înscris în cursă. La evenimentul PDL au mai participat Vasile Blaga, Gheorghe Flutur, Elena Udrea, Gheorghe Ialomiţianu, Traian Igaş şi Ioan Botiş. – www.promptmedia.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.