Acasă Uncategorized Bucuresti: Acces liber pe Aeroportul Henri Coanda pentru taximetristii din Bucuresti si...

Bucuresti: Acces liber pe Aeroportul Henri Coanda pentru taximetristii din Bucuresti si Ilfov incepand cu 15 noiembrie

DISTRIBUIȚI

95453 – 03112010 – Activitatea de transport persoane in regim de taxi de la Aeroportul International Henri Coanda Bucuresti (AIHCB) va putea fi desfaşurata, începând cu 15 noiembrie a. c., de catre orice transportator care detine autorizatie emisa de autoritaţile din municipiul Bucuresti si judeţul Ilfov, pe baza unor permise de identificare si acces eliberate de administratia aeroportului, anunţă Compania Naţională „Aeroporturi Bucureşti” (CNAB).

Eliberarea permiselor de acces va fi gratuita, iar accesul autovehiculelor in zona de asteptare, respectiv de preluare a pasagerilor se va efectua dupa achitarea tarifului de acces taxi, in cuantum de 6 lei.

Eliberarea permiselor de acces auto taxi pentru transportatorii autorizati în Bucureşti si judetul Ilfov se efectueaza in maxim 10 zile lucratoare de la data depunerii solicitarii scrise si documentatiei mentionate in Regulamentul CNAB/AIHCB pentru desfasurarea activitatii de transport persoane in regim de taxi.

Autoturismele taxi care detin autorizatii emise de autoritaţi teritoriale, altele decat municipiul Bucuresti si judetul Ilfov, vor putea prelua numai clientii care i-au solicitat pe baza de contract sau comanda; zona de asteptare/preluare este amplasata in Parcarea Plecari. La iesirea din parcare, va fi achitat tariful de stationare in parcarea publica.

Aceste masuri au fost luate pentru a pune in aplicare noile modificari legislative aduse Legii nr.38/2003, cu privire la desfasurarea transportului de persoane in regim de taxi, se precizează în anunţul CNAB. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.