Acasă Uncategorized Bucuresti: Autorizatii de construire pentru locuinte mai putine cu 17,5% in octombrie

Bucuresti: Autorizatii de construire pentru locuinte mai putine cu 17,5% in octombrie

DISTRIBUIȚI

96254 – 29112010 – In luna octombrie s-au eliberat peste 3.300 de autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale (locuinte), in scadere cu 17,5% fata de aceeasi luna a anului trecut, conform datelor publicate luni de Institutul National de Statistica (INS).

In luna octombrie din acest an s-au eliberat cu 716 mai putine autorizatii de construire eliberate pentru cladiri rezidentiale decat in aceeasi luna a anului precedent, scadere reflectata in majoritatea regiunilor de dezvoltare. Cele mai importante scaderi s-au inregistrat in urmatoarele regiuni de dezvoltare: Sud-Muntenia (-182 autorizatii), Nord-Vest (-136 autorizatii) si Nord-Est (-118 autorizatii). O usoara crestere a numarului de autorizatii s-a inregistrat in regiunea de dezvoltare Centru.

Comparativ cu luna septembrie din acest an, numarul de autorizatii eliberate pentru construirea de locuinte a scazut in luna octombrie cu 16,8%.

In perioada ianuarie-octombrie a acestui an, s-au eliberat 36.222 autorizatii de construire pentru cladiri rezidentiale, in scadere cu 13,5% fata de perioada corespunzatoare a anului precedent.

Cele mai semnificative scaderi s-au inregistrat in regiunile de dezvoltare: Nord-Vest (-1279 autorizatii), Sud-Muntenia (-1268 autorizatii), Bucuresti-Ilfov (-967 autorizatii) si Sud-Est ( 815 autorizatii). Crestere a numarului de autorizatii eliberate pentru construirea de cladiri rezidentiale s-a inregistrat in regiunea de dezvoltare Vest (+63 autorizatii). www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.