Acasă Uncategorized Bucuresti: Basescu e de vina. PC considera ca presedintele este vinovat de...

Bucuresti: Basescu e de vina. PC considera ca presedintele este vinovat de accidentele aviatice din ultimul timp

DISTRIBUIȚI

95412- 02112010 – Partidul Conservator îi cere preşedinteleui Traian Băsescu să nu mai amâne înzestrarea armatei române cu avioane moderne. “Singurul vinovat pentru accidentele aviatice din ultimul timp este preşedintele CSAT, care întâmplător sau nu, se numeşte Traian Băsescu. Condamn lipsa de reacţie a preşedintelui, care, în calitatea sa de comandant suprem al forţelor armate, are obligaţia constituţională să vegheze asupra bunei funcţionări a armatei române.

 

 

 

 

 

Preşedintele este însă cel care amână la nesfârşit înzestrarea armatei cu avioane moderne compatibile NATO. Dotarea armatei presupune un efort bugetar necesar atât apărării graniţelor ţării, cât şi vieţilor piloţilor români”, a declarat preşedintele Departamentului de Apărare Naţională din cadrul Partidului Conservator, Cătalin Bologa.

„În cadrul întâlnirilor anterioare ale CSAT, Traian Băsescu a agreat achiziţionarea de avioane second-hand F-16 de producţie americană în detrimentul avioanelor noi Eurofighter de producţie europeană. Aceste divergenţe duc la amânarea unei hotărâri urgente şi concrete şi totodată, ce este cel mai important, determină  pierdieri de vieţi omeneşti”, a susţinut Cătălin Bologa. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.