Acasă Uncategorized Bucuresti: Coalitia de guvernare a decis sa meargă mai departe cu asumarea...

Bucuresti: Coalitia de guvernare a decis sa meargă mai departe cu asumarea raspunderii pe Legea Educatiei

DISTRIBUIȚI

95797 – 15112010 – Coalitia de guvernare a decis, luni, sa continue procedura de angajare a raspunderii Guvernului pentru Legea educatiei nationale, a declarat presedintele executiv al UDMR si ministru al Culturii, Kelemen Hunor. „Atat am discutat in Coalitie, ca vom continua procedura asumarii. Daca exista un conflict in acest moment, este din cauza motiunii de cenzura, care e depusa si nu este votata. Asta, intr-adevar, poate fi considerata ca un conflict sau ca o sursa de conflict.

 

 

 

 

 Motiunea a fost depusa, trebuie citita si votata. Asta trebuie sa faca Birourile Permanente reunite, sa stabileasca data citirii si, dupa aceea, data votului in Parlament”, a declarat ministrul Culturii.

„Vom continua procedura anagajarii. Probabil premierul va sesiza Curtea Constitutionala, pentru ca el are acest drept. Noi consideram ca, din momentul in care angajarea a fost acceptata de Parlament si motiunea de cenzura a fost inaintata, acel argument privind conflictul intre Parlament si Guvern nu mai exista. Parlamentul a acceptat o data asumarea si opozitia a depus, dupa aceea, motiunea de cenzura. Cei patru judecatori plus unul, cu parerea concurenta, nu spun nicaieri ca aceasta procedura ar fi neconstitutionala, deci nu exista probleme de neconstitutionalitate”, a explicat liderul UDMR. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.