Acasă Uncategorized Bucuresti: Controale zi si noapte pentru descoperirea comerciantilor de etnobotanice din Sectorul...

Bucuresti: Controale zi si noapte pentru descoperirea comerciantilor de etnobotanice din Sectorul 4

DISTRIBUIȚI

96193 – 26112010 – După verificările realizate şi în cursul nopţii trecute de către inspectorii Primăriei Sectorului 4, în colaborare cu reprezentanţi ai Poliţiei Naţionale, Gărzii Financiare şi ai Serviciului Antidrog, în incinta mai multor „magazine de vise” din cartierul Berceni, primarul Cristian Popescu – Piedone a decis permanentizarea controalelor şi extinderea lor la nivelul întregului sector.

Astfel, începând de joi, 25 noiembrie a. c., pe lângă controalele întreprinse zilnic de inspectorii primăriei în timpul programului de lucru, edilul Sectorului 4 a dispus înfiinţarea unor echipe „de noapte”, formate din reprezentanţi ai Direcţiei Inspecţie şi Control şi din poliţişti comunitari.

În cadrul verificărilor realizate în teren în ultima perioadă, Primarul Cristian Popescu – Piedone a constatat că foarte multe dintre aceste magazine funcţionează numai noaptea, comercianţii încercând astfel să eludeze monitorizările zilnice ale inspectorilor, crezând că un astfel de program de funcţionare poate înşela vigilenţa autorităţilor.

„Echipele de noapte” vor avea ca sarcină strictă verificarea tuturor magazinelor de „vise” din Sectorul 4, în acelaşi timp urmând să identifice şi alte eventuale abateri de la prevederile legale.

„Cei mai mulţi dintre proprietarii magazinelor de <coşmar>, căci aşa sunt, cu adevărat,  s-au culcat pe ureche, bazându-se pe faptul că instituţiile statului, cu atribuţii în a verifica modul în care ei îşi desfăşoară activitatea, nu au program de lucru în timpul nopţii. Eu le-am declarat război tuturor acestor inconştienţi care, dornici de câştig, pun în pericol creşterea sănătoasă şi armonioasă a copiilor noştri. Iată că am găsit soluţia pentru a le proba intenţia clară de a sustrage controalelor pe care le efectuăm în timpul zilei”, a declarat primarul Sectorului 4. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.