Acasă Uncategorized Bucuresti: Copiii joaca „Pentru cucerirea drepturilor noastre” la Palatul Parlamentului

Bucuresti: Copiii joaca „Pentru cucerirea drepturilor noastre” la Palatul Parlamentului

DISTRIBUIȚI

95968 – 19112010 – Federaţia Organizaţiilor Neguvernamentale pentru Copii şi Fundaţia Parada, în parteneriat cu UNICEF, Ambasada Franţei în România, Delegaţia Wallonie-Bruxelles şi Organizaţia Internaţională a Francofoniei, organizează sâmbătă, 20 noiembrie 2010, la Palatul Parlamentului, începând cu orele 10.00, evenimentul pentru copii intitulat ”Pentru cucerirea drepturilor noastre”. Evenimentul marchează aniversarea a 21 de ani de la semnarea  Convenţiei pentru Drepturile Copilului şi a 20 de ani de la ratificarea  acesteia de către România.

Scopul acestei acţiuni este de a conferi o mai bună vizibilitate drepturilor copilului şi de a atrage atenţia opiniei publice asupra responsabilităţilor pe care le implică ratificarea Convenţiei pentru Drepturile Copilului.

Programul cuprinde o serie de activităţi la care vor participa copii: se va juca o piesă de teatru pe tema drepturilor copilului, va fi organizată o expoziţie de afişe tematice şi un spectacol de animaţie socio-educativă. Programul va debuta cu jocul intitulat ”Petru cucerirea drepturilor noastre”, urmat de o lansare de baloane.

În cadrul acestui proiect copiii vor înmâna oficialităţilor prezente o scrisoare deschisă adresată politicienilor şi reprezentanţilor instituţiilor cu atribuţii în domeniul respectării drepturilor copiilor în România. www.promptmedia.ro

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.