Acasă Uncategorized Bucuresti: Crin Antonescu: Motiunea de cenzura nu mai are efect in cazul...

Bucuresti: Crin Antonescu: Motiunea de cenzura nu mai are efect in cazul in care Curtea Constitutionala se pronunta impotriva angajarii raspunderii Guvernului

DISTRIBUIȚI

95398 – 01112010 –  Dezbaterile la moţiunea depusă vineri de PNL şi PSD ca urmare a angajării Guvernului pe Legea Educaţiei vor veni doar dacă Curtea Constituţională se va pronunţa favorabil în privinţa asumării răspunderii de către Executiv, a afirmat, luni, preşedintele PNL, Crin Antonescu.

„După ce avem pronunţarea Curţii Constituţionale vom discuta despre moţiune… Dacă Curtea ne dă dreptate, moţiunea nu mai are efect pentru că legea nu mai intră în vigoare. Dacă nu ne dă dreptate, o susţinem în continuare”, a afirmat Crin Antonescu.

PNL şi PSD au depus vineri la Parlament o nouă moţiune de cenzură, iniţiată după ce Guvernul şi-a asumat răspunderea pe Legea Educaţiei.

Anterior, PSD a sesizat Curtea Constituţională cu privire la asumarea răspunderii Guvernului pe Legea Educaţiei, însă Curtea Constituţională a decis amânarea unei decizii până în 3 noiembrie. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.