Acasă Uncategorized Bucuresti: Dan Voiculescu: „Ostilitatea presedintelui Basescu fata de romani pare sa-l fi...

Bucuresti: Dan Voiculescu: „Ostilitatea presedintelui Basescu fata de romani pare sa-l fi contaminat si pe guvernatorul BNR”

DISTRIBUIȚI

96125 – 24112010 – Senatorul Dan Voiculescu a criticat declaraţiile de miercuri ale guvernatorului BNR, Mugur Isărescu, conform căruia românii care au luat credite pentru frigidere şi maşini de spălat sunt principalii responsabili pentru creşterea datoriei externe a României de şase ori între 2000 şi 2010.

            “Ostilitatea Preşedintelui Băsescu faţă de români pare să-l fi contaminat şi pe Guvernatorul BNR. Cele 4 milioane de români pe care îi ceartă domnul Isărescu s-au împrumutat pentru obiecte de strictă necesitate. Frigiderele şi maşinile de spălat nu sunt produse de lux. Este nedrept să acuzi un om că şi-a cumpărat un frigider de 200 de euro, în timp ce treci cu vederea gafe prezidenţiale şi guvernamentale de miliarde de euro. Nu românii fără frigider aveau obligaţia să prevină îndatorarea ţării, ci Preşedintele, Guvernul şi, nu în ultimul rând, Banca Naţională”, a declarat Dan Voiculescu. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.