Acasă Uncategorized Bucuresti: Demonstratii hipice si degustari de produse traditionale romanesti la Indagra Farm

Bucuresti: Demonstratii hipice si degustari de produse traditionale romanesti la Indagra Farm

DISTRIBUIȚI

95672 – 10112010 – La Complexul expoziţional Romexpo din Bucureşti a început, miercuri, expoziţia internaţională în domeniul produselor şi echipamentelor dedicate agriculturii şi zootehniei, Indagra Farm, care va avea loc între 10 – 14 noiembrie 2010. La actuala ediţie participă peste 350 de firme, din 19 ţări.

Expoziţia este structurată pe cele mai reprezentative domenii: maşini şi utilaje agricole, seminţe şi îngrăşăminte, tehnologii de creştere a animalelor, tehnologii de creştere a pasărilor, tehnologii de creştere a porcilor, flori şi grădinărit.

Ca în fiecare an, zootehnia va fi reprezentată în mod cuprinzător la Indagra Farm, fiind prezentate taurine, ovine, caprine, cabaline şi păsări de rasă. Zilnic vor avea loc demonstraţii hipice în spaţii special amenajate, iar duminică, 14 noiembrie 2010, va fi organizată cea de a patra a ediţie a Concursului naţional de taurine, ovine şi caprine.

Pe toată perioada manifestării vor putea fi degustate produse tradiţionale româneşti realizate de cei peste 100 de producători din Ardeal, Banat, Bucovina, Moldova şi Maramureş, precum şi vinuri româneşti de la cele mai renumite podgorii, în spaţiile special amenajate pe aleea principală a Complexului.

În aceeaşi perioadă la Romexpo se desfăşoară a treia ediţie a Indagra-Food, reunind tematica salonului de industrie alimentară cu cea a salonului de piscicultură şi cea a salonului EcoAgricultura. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.