Acasă Uncategorized Bucuresti : Deputatul Florin Paslaru: “Decizia Curtii Constitutionale este un vot de...

Bucuresti : Deputatul Florin Paslaru: “Decizia Curtii Constitutionale este un vot de blam la adresa acestui guvern iresponsabil”

DISTRIBUIȚI

95494 – 04112010 –  “Prin decizia din 3 noiembrie, Curtea Constituţională a hotărât că asumarea răspunderii guvernului pe Legea Educaţiei este neconstituţională, dovedind încă o dată că nu se supune orbeşte indicaţiilor Guvernului Boc şi Palatului Cotroceni, că Guvernul României se foloseşte frecvent de maşinăria de vot a PDL. Decizia Curţii Constituţionale arată că, din fericire, instituţiile statului încă funcţionează, nu acceptă comenzi politice şi judecă strict pe baza legii. Este un vot de blam la adresa acestui guvern iresponsabil. 

 

 

 

 

 

Curtea Constituţională a reuşit să îşi păstreze consecvenţa, în raport cu decizia luată anul trecut, tot pe asumarea răspunderii la Legea Educaţiei şi pune astfel procesul legislativ pe făgaşul său normal. Legea Educaţiei – un act care va afecta învăţământul românesc pe o lungă perioadă – nu poate fi adoptată decât prin consensul partidelor, nu pentru orgoliile politice ale lui Emil Boc, Traian Băsescu şi Daniel Funeriu. Guvernul Boc şi-a făcut o regulă din promovarea actelor normative neconstituţionale şi a încălcat încă o dată flagrant legea, regulamentele sau procedurile parlamentare şi Constituţia”, a declarat, joi, deputatul PSD Florin Pâslaru. “Cer cu insistenţă demisia Guvernului Boc”, a adăugat deputatul. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.