Acasă Uncategorized Bucuresti: Deputatul PDL Andrei Sava: „Liderul grupului PDL trebuie schimbat”

Bucuresti: Deputatul PDL Andrei Sava: „Liderul grupului PDL trebuie schimbat”

DISTRIBUIȚI

95372 – 01112010 –  Deputatul PDL, Andrei Sava, solicită convocarea, în cel mai scurt timp, a deputaţilor PDL pentru a vota un nou lider de grup. „Eroarea gravă a liderului de grup la votarea legii privind reducerea TVA la alimentele de bază şi a legii privind neimpozitarea pensiilor sub 2.000 de lei nu poate rămâne nesancţionată, pentru că a afectat grav imaginea Grupului PDL din Camera Deputaţilor. Domnul Toader trebuie să-şi asume responsabilitatea pentru situaţia incomodă în care a fost pus întreg Grupul parlamentar,

 

 

 

 

 

 

şi să acţioneze în consecinţă, fără a mai aştepta să fie tras de mânecă. Apreciez eforturile pe care le-a depus Mircea Toader în sensul funcţionării Grupului, el rămâne un membru valoros al ehipei noastre, dar în momentul de faţă, nu mai reprezintă cu succes imaginea liderului cu abilităţi şi calităţi manageriale incontestabile” a precizat deputatul Andrei Sava.

Deputatul PDL oferă alternative în ceea ce priveşte persoana liderului: „În grupul PDL există numeroase soluţii pentru această poziţie dacă ne gândim la doamna Sulfina Barbu sau la domnul Cezar Preda. Sunt convins că oricare dintre aceştia doi vor face dovada calităţilor lor, necesare pentru a uni grupul şi a-l face mai puternic ca întreg.”

Deputatul este de părere că viitorul lider trebuie ales în urma unei proceduri democratice, care să-i confere autoritatea şi legitimitatea necesară. „Alegerea unui nou lider al grupului trebuie să urmeze procedura internă, să respecte principiile democraţiei şi să legitimeze autoritatea acestuia. Părerea mea este împărtăşită de mulţi tineri deputaţi, care, la fel ca şi mine, doresc o mai mare coeziune a grupului. De aceea, invit BPN să exprime o opinie privind situaţia de faţă, urmând ca apoi, în cadrul Grupului, să luăm o decizie în acest sens, în baza unui vot democratic”.

„Schimbările din structura de conducerea a Grupului PDL din Camera Deputaţilor trebuie să urmărească obţinerea unui management eficient al întregului ansamblu, o coeziune internă şi o comunicare facilă, premise esenţiale şi în negocierile cu celelalte partide, atunci când ne dorim adoptarea unor pachete legislative cu efect benefic asupra românilor”, a conchis deputatul Andrei Sava. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.