Acasă Uncategorized Bucuresti: Destituiri la varful Politiei Neamt dupa asasinatul de duminica

Bucuresti: Destituiri la varful Politiei Neamt dupa asasinatul de duminica

DISTRIBUIȚI

95820 – 15112010 – Şeful Departamentului de Ordine şi Siguranţă Publică, Dan Valentin Fătuloiu, a declarat că i-a propus ministrului de Interne, Traian Igaş, schimbarea din funcţie a şefului IPJ Neamţ şi sancţionarea managerilor care s-au ocupat de cazul lui Cristian Chilat, principalul suspect în cazul atacului armat de duminică, dintr-un bar din Piatra Neamţ. „M-am deplasat duminică cu elicopterul, la o oră după eveniment, pentru a vedea unde sunt forţele de ordine, pentru a face o evaluare să văd unde au fost forţele de ordine,

 

 

 

 

de ce nu s-a aplicat reforma, de ce oamenii nu au ieşit din biroruri, de ce aceste clanuri îşi fac singuri dreptate. Concluzia mea este clară, managementul este defectuos la nivelul municipiului Neamţ, mai mult, nu s-a acţionat cu fermitate. Mă refer la cei care l-au pus pe Cristian Chilat în libertate pentru bună purtare, fără să se ia în calcul că acesta reprezintă un pericol. Facem o evaluare, dar cred că suspectul trebuia supravegheat”, a spus Dan Fătuloiu, citat de Realitatea Tv.

Fătuloiu a completat că problemele de management de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamţ sunt evaluate la nivelul Ministerului de Interne şi că se vor da sancţiuni. „Sancţiuni la Neamţ se vor da, vor fi schimbaţi manageri. Vom curăţa aparatul de astfel de oameni. Trebuie să plece oamenii incompetenţi care cheltuiesc banul public făra să-l justifice. Vor pleca toţi, indiferent de numărul lor. De asemenea, am propus ministrului de Interne schimbarea şefului IPJ Neamţ„, a completat Fătuloiu.

Cristian Chilat, cunoscut sub porecla de Falău, principalul suspect în cazul atacului armat de duminică, dintr-un bar din Piatra Neamţ, în care un bărbat şi-a pierdut viaţa, iar un altul a fost rănit, a fost prins de poliţişti, potrivit IPJ Neamţ.

„Cristian Chilat fost prins pe raza comunei Dragomireşti în locuinţa unei rude, la aproximativ 25 de kilometri de Piata Neamt. A fost imobilizat, iar acum se face percheziţie la faţa locului pentru a se vedea dacă se gaseşte şi arma cu care l-a împuşcat duminică pe interlop. Când a fost imobilizat, acesta nu era înarmat, a ascuns arma”, a declarat procurorul Stelian Olteanu. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.