Acasă Uncategorized Bucuresti: Gheorghe Flutur: “Noua motiune este doar o hartuire pe care PSD...

Bucuresti: Gheorghe Flutur: “Noua motiune este doar o hartuire pe care PSD si PNL o fac Guvernului”

DISTRIBUIȚI

95399 – 01112010 –  Noua moţiune de cenzură iniţiată de opoziţie nu are şanse să treacă, a declarat luni, vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur, după şedinţa BPN al partidului.

„Moţiunea de cenzură nu va trece. PDL, prin grupurile parlamentare, nu va susţine această moţiune, va respinge această moţiune. Este de fapt o hărţuire a PSD şi PNL pe care o fac în această toamnă Guvernului României”, a declarat Flutur.

Vicepreşedintele PDL a vorbit şi despre asumarea Guvernului pe Legea Educaţiei: „Este o lege care are la bază pactul naţional pe educaţie, semnat de toate partidele politice. Unele dintre ele, PSD şi PNL, au dezertat de la acest pact pentru că interesele politicianiste şi politice sunt mai mari pentru ei decât o lege care este aşteptată de sistemul de educaţie din România”.

„Mai avem teme de făcut: legea salarizării unice, legea pensiilor şi legea bugetului de stat. E nevoie în perioada următoare de responsabilitate. PDL este alături de guvernul său pentru a-şi asuma răspunderea şi pentru a grăbi aceste legi. Facem un apel la partidele din opoziţie să vină la servici, să vină la treabă şi să voteze, să discutăm aceste legi care sunt angajamente internaţionale ale României”, a mai spus Flutur. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.