Acasă Uncategorized Bucuresti: Lectii de performanta pentru parlamentarii romani de la echipa nationala feminina...

Bucuresti: Lectii de performanta pentru parlamentarii romani de la echipa nationala feminina de scrima

DISTRIBUIȚI

96068 – 23112010 – Echipa feminină de scrimă a României, recentă câştigătoare a titlului mondial, va participa la o întâlnire cu parlamentarii români, în a doua jumătate a lunii decembrie. Invitaţia a fost lansată de deputatul democrat liberal Dan-Radu Zătreanu, cel care a avut şi initiaţiva de a-l invita, în numele grupurilor parlamentare, pe marele campion Lucian Bute.

Dan-Radu Zătreanu îşi propune să facă o tradiţie din a invita în Parlament nume mari ale sportului românesc. “Îmi propun ca de fiecare dată când sportivii noştri înregistrează un succes notabil, să îi invit în Parlament pentru a-i felicita şi pentru a ne exprima aprecierea pentru efortul lor care a condus la realizarea unei mari performanţe. Poate că aşa, din aceste întâlniri cu campionii noştri, clasa politică românească va înţelege mai bine că performanţa cere sacrificii, că laurii victoriei au în spate ani de muncă, de renunţări şi, mai presus de toate, consecvenţă, seriozitate, şi modestie, atribute pe care un adevărat om politic trebuie să le aiba şi el pentru a putea schimba ceva în această ţară. În acest sens, sportivii noştri de frunte sunt un exemplu pentru noi toţi şi de aceea doresc ca, de fiecare dată când avem prilejul, să-i invităm pe marii campioni în mijlocul nostru”, a spus deputatul Dan-Radu Zătreanu.

De această dată, parlamentarii le vor primi pe campioanele mondiale la spadă, scrimerele Ana Maria Brânza, Loredana Iordăchioiu, Anca Maroiu şi Simona Alexandru, alături de antrenorii lor. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.