Acasă Uncategorized Bucuresti: Marko Bela insista cu parasirea coalitiei de guvernare

Bucuresti: Marko Bela insista cu parasirea coalitiei de guvernare

DISTRIBUIȚI

95506 – 04112010 – UDMR asteapta motivarea Curtii Constitutionale, care a declarat neconstitutionala angajarea raspunderi Guvernului pe Legea educatiei, pentru ca exista conflict intre Parlament si Executiv, si ulterior va „reactiona” si va analiza detaliile acestei decizii, a declarat, joi, Marko Bela. Liderul UDMR a subliniat ca „nu poate merge mai departe intr-o coalitie care nu reuseste sa-si impuna reformele”.

„Solutia ar fi ca aceasta lege sa fie adoptata in Parlament, dar proprii nostri colegi din Senat, in primul rand presedintele Comisiei de Invatamant din Senat, ne-au obligat sa ne asumam raspunderea”, a continuat Marko Bela.

UDMR atunci cand si-a asumat misiunea guvernarii impreuna cu PDL a considerat ca trebuie „sa contribuim la rezolvarea problemelor de interes general si am considerat ca avem responsabilitatea de a duce mai departe si o reforma a societatii romanesti”, a explicat Marko Bela.

„Daca aceste lucruri sunt indeplinite, UDMR isi asuma sarcina guvernarii, in pofida faptului ca am fost obligati sa luam masuri foarte dureroase in aceste luni”.

Sambata a fost convocat Consiliul Permanent al UDMR, care se va  intruni la Targu Mures. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.