Acasă Uncategorized Bucuresti: Mos Eco Zurliu vrea sa trezeasca interesul copiilor pentru reciclare

Bucuresti: Mos Eco Zurliu vrea sa trezeasca interesul copiilor pentru reciclare

DISTRIBUIȚI

96177 – 25112010 – Ministrul László Borbély a participat joi la Ministerul Mediului şi Pădurilor la lansarea campaniei “Moşului Eco Zurliu”.

Campania, desfăşurată de Recolamp, în parteneriat cu Ministerul Mediului şi Pădurilor are ca scop conştientizarea populaţiei, şi în special a tinerilor, cu privire la necesitatea colectării selective a deşeurilor de echipamente electrice şi electronice, în special cele provenite din surse de iluminat. Totodată campania îl aduce, în premieră în România, pe Moş Eco şi spiriduşii săi.

„Consider că unul dintre cele mai importante lucruri pentru schimbarea mentalităţii privind reciclarea este implicarea copiilor, deoarece acestia sunt cei mai receptivi şi au o influenţă puternică asupra adulţilor”, a declarat ministrul.

Campania urmăreşte colectarea unui număr cât mai mare de becuri uzate dar, în acelaşi timp, îşi propune să trezească interesul copiilor pentru colectare si reciclare, dat fiind faptul ca prin aceştia părinţii vor fi “obligaţi” să colecteze.

Acţiunea  se va derula în perioada 26 noiembrie – 6 decembrie 2010, între orele 17.00 – 21.00, în incinta Mall Băneasa, interval în care bucureştenii, şi nu numai, sunt aşteptaţi în spaţiile special amenajate pentru a depozita becurile arse. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.