Acasă Uncategorized Bucuresti: O noua runda de negocieri tripartite pe tema salariului minim si...

Bucuresti: O noua runda de negocieri tripartite pe tema salariului minim si a Legii salarizarii unitare

DISTRIBUIȚI

95838 – 16112010 –Salariul minim pe economie si Legea salarizarii unitare vor fi temele noii runde de negocieri dintre experti din Ministerul Muncii si Ministerul Finantelor cu sindicatele si patronatele, programata marti, de la orele 17.00, la Ministerul Muncii.

Luni seara, reprezentantii coalitiei de guvernare si expertii din Ministerul Finantelor si Ministerul Muncii au luat in discutie variantele de salariu minim pe anul 2011 la nivelurile inaintate de sindicate – 750 de lei si de patronate – 650 de lei.

In privinta Legii unitare de salarizare pentru anul 2011, in urma discutiilor de luni seara, de la Palatul Victoria, s-au conturat 5 – 6 variante, a declarat ministrul Muncii, Ioan Botis: „Nu s-a ajuns la o concluzie. Problema trebuie discutata la nivel de coalitie. Sunt multe variante, 5 – 6”.

Premierul Emil Boc a anuntat, luni seara, ca legea salarizarii unitare va fi pe 22 noiembrie pe masa birourilor permanente din Parlament, in vederea asumarii raspunderii Guvernului asupra acestui act normativ. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.