Acasă Uncategorized Bucuresti: Parlamentarilor care absenteaza de la lucrarile Camerei li se va taia...

Bucuresti: Parlamentarilor care absenteaza de la lucrarile Camerei li se va taia indemnizatia

DISTRIBUIȚI

96103 – 24112010 – Parlamentarilor care au absentat de la lucrările Biroului Permanent al Camerei Deputaţilor li se taie indemnizaţia, a declarat, miercuri, secretarul Camerei Deputaţilor Sever Voinescu (PDL) după şedinţa acestui for de conducere la care au fost prezenţi doar reprezentanţii PDL şi ai UDMR. Sever Voinescu a arătat că la reuniunea Biroului Permanent s-a discutat despre sancţionarea deputaţilor care absentează de la lucrările Camerei, prin tărierea diurnei pentru fiecare zi de absenţă nemotivată,

 

 

 

 

stabilindu-se ca, luni, secretarul general al Camerei să prezinte situaţia prezenţei deputaţilor la lucrări pe luna noiembrie.

El a precizat că prezenţa deputaţilor se face în funcţie de apelul nominal, iar atunci când nu a fost apel nominal, în funcţie de condica de prezenţă.

Potrivit Regulamentului Camerei, persoanelor care absentează de la lucrări li se taie a 21-a parte a diurnei pentru fiecare zi de absenţă nemotivată.

Opoziţia boicotează lucrările Camerei Deputaţilor de peste două luni de zile, de la votul pentru adoptarea Legii pensiilor, pentru care o acuză pe Roberta Anastase de fraudă. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.