Acasă Uncategorized Bucuresti: Post negru pentru “pentru binele Catedralei Sfantul Iosif si încetarea ilegalitatilor...

Bucuresti: Post negru pentru “pentru binele Catedralei Sfantul Iosif si încetarea ilegalitatilor de la Cathedral Plaza”

DISTRIBUIȚI

95728 – 11112010 – Arhiepiscopul mitropolit romano-catolic de Bucureşti Ioan Robu decretează vineri, 12 noiembrie, zi de post negru “pentru binele Catedralei Sfântul Iosif şi încetarea ilegalităţilor de la Cathedral Plaza”.

“Arhiepiscopia Romano-Catolică Bucureşti face apel la toţi creştinii şi oamenii de bunavoinţă din ţara noastră pentru a se ralia demersului sus-menţionat, fiindcă România are nevoie de aplicarea legalităţii şi respectarea deciziilor judecătoreşti irevocabile.

Reamintim că în data de 3 noiembrie 2010, prin decizia nr. 1989 a judecătorilor Curţii de Apel Suceava a fost schimbată în totalitate decizia nelegală nr.1025/25.06.2009 pronunţată de Curtea de Apel Ploieşti, anulându-se astfel autorizaţia de construcţie la clădirea Cathedral Plaza.

De asemenea, în data de 10 noiembrie 2010, un control al Direcţiei pentru Inspecţie si Control General – Serviciul desfiinţări construcţii ilegale al Primăriei Municipiului Bucureşti a avut drept rezultat atenţionarea constructorului printr-un proces verbal de inspecţie referitor la faptul că efectuarea, în continuare, a lucrărilor de construcţie este ilegală. Nerespectarea deciziei constituie infracţiune, aşa cum se specifică în procesul verbal, conform cu art. 24 lit. B din legea 50/1991”, se spune într-un comunicat al Arhiepiscopia Romano-Catolice Bucureşti. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.