Acasă Uncategorized Bucuresti: Roberta Anastase consideră că retrimiterea Legii educaţiei la Guvern este un...

Bucuresti: Roberta Anastase consideră că retrimiterea Legii educaţiei la Guvern este un abuz

DISTRIBUIȚI

96269 – 29112010 –   Preşedintele Senatului, Mircea Geoană, a săvârşit un abuz supunând la vot retrimiterea Legii educaţiei la Guvern, a declarat, luni, preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase. „În acest moment, Guvernul a prezentat această asumare în faţa plenului reunit, prin urmare Biroul Permanent nu poate să decidă acest lucru. Un prim abuz. Din păcate, preşedintele Senatului a supus la vot acest lucru, ceea ce în mod normal nu ar fi trebuit să facă, făcând o încălcare conştientă a Regulamentului”, a spus Anastase.

„S-a supus la vot o părere a oamenilor din Biroul Permanent. Numai plenul reunit este cel care se poate pronunţa într-un sens sau altul”, a explicat în continuare preşedintele Camerei Deputaţilor.

Anastase a precizat că Birourile Permanente reunite au hotărât prin vot într-o şedinţă anterioară că procedura asumării trebuie să continue, astfel încât premierul Emil Boc s-a prezentat în faţa plenului reunit cu angajarea, iar din acest moment doar plenul reunit poate decide asupra parcursului angajării. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.