Acasă Uncategorized Bucuresti: Seful Jandarmeriei Bucuresti a fost demis. Primul semnal dat de Fătuloiu...

Bucuresti: Seful Jandarmeriei Bucuresti a fost demis. Primul semnal dat de Fătuloiu că în jandarmerie vor cădea capete a fost la emisiunea ”100%”

DISTRIBUIȚI

95710 – 11112010 – Generalul maior Gavrilă Pop a fost eliberat, miercuri, din funcţia de director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti (DGJMP), prin ordin al inspectorului general al Jandarmeriei Române. Începând cu data de 11 noiembrie a. c., colonelul Eugen Meran, prim-adjunct al directorului general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti  îndeplineşte  atribuţiile funcţiei de director general. Pop a fost demis pentru ”management defectuos”, conform

 

 

 

 

 unor surse din Jandarmerie, şi vine la o zi după ce secretarul de stat în Ministerul Administraţiei şi Internelor, Dan Fătuloiu, a afirmat că ar putea „să cadă capete” în urma raportului privind mitingul poliţiştilor din 24 septembrie, de la Palatul Cotroceni.

După acţiunea de protest a sindicatelor din Poliţie şi Penitenciare, organizată pe 24 septembrie în faţa sediului Guvernului, majoritatea manifestanţilor au plecat către Palatul Cotroceni, unde au strigat şi şi-au aruncat caschetele nemulţumiţi de scăderea salariilor, jandarmii neintervenind.

Săptămâna trecută, în cadrul emisiunii ”100%”, secretarul de stat  Dan Fătuloiu a afirmat că în ultima perioadă a cerut o auditare a activității jandarmeriei din București, Ilfov, precum și din alte județe și a lăsat să se înțeleagă că rezultatul acestor va produce efecte, cât de curând. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.