Acasă Uncategorized Bucuresti: Sorin Oprescu străpunge Bulevardul 1 Mai cu trei luni mai devreme

Bucuresti: Sorin Oprescu străpunge Bulevardul 1 Mai cu trei luni mai devreme

DISTRIBUIȚI

96218 – 26112010 –  Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a verificat vineri stadiul lucrarilor la Strapungerea Bulevardului 1 Mai (fost Compozitorilor) din Sectorul 6 al Capitalei, si a declarat ca pana la sfarsitul anului proiectul va fi terminat.

“Desi termenul initial de finalizare era prevazut pentru martie 2011, pana la sfarsitul anului, locuitorii din Drumul Taberei vor avea o strada noua, cu doua benzi pe sens. Speram ca aceasta strada sa usureze iesirea din acest cartier, pana la construirea metroului. Este vorba despre o alternativa de circulatie la ceea ce inseamna accesul inspre si dinspre cartierul Drumul Taberei – de la Compozitorilor pana la Razoare”.

Primarul general i-a multumit ministrului Apararii, Gabriel Oprea, pentru sprijinul acordat in derularea proiectului. “Ii multumesc domnului ministru ca ne-a sprijinit in aceasta lucrare, in sensul ca a pus la dispozitia municipalitatii o fasie de teren care a facut posibila largirea strazii pentru ca, la un moment dat, aceasta avea doar doua benzi”.

Oprescu a mai explicat ca Strapungerea va avea 845 de metri, din care 550 vor avea doua benzi pe fiecare sens, restul fiind un sistem de sensuri unice, care vor ajuta la defluirea si afluirea autoturismelor venite din Drumul Taberei. Valoarea acestei investitii este de 7.313.000 lei, suma in care sunt cuprinse si lucrarile de proiectare si executie. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.