Acasă Uncategorized Bucuresti: Taxele si impozitele locale din Bucuresti raman la acelasi nivel anul...

Bucuresti: Taxele si impozitele locale din Bucuresti raman la acelasi nivel anul viitor

DISTRIBUIȚI

95668 – 10112010 – Primăria capitalei a hotărăt să îngheţe taxele şi impozitele locale. Adică, în 2011, bucureştenii vor plăti pentru case, maşini şi terenuri aceiaşi bani ca şi în 2010.

Şi în 2011, cele mai mari dări le vor plăti bucureştenii care stau în zona A de impozitare: perimetrul cuprins între bulevardele Ştefan cel Mare, Mihai Bravu, Splaiul Unirii şi bulevardul Timişoara. Un apartament cu două camere “costă” 125 de lei, iar unul de patru, 264 de lei. Impozite aproximativ similare plătesc şi cei care au apartamente în zona B în care intră cartierele Berceni, Pantelimon, Colentina şi Giuleşti.

Impozitele cele mai mici sunt pentru locuinţele din zona D, de la periferia Bucureştilor. Aici, pentru două camere proprietarul va plăti anul viitor tot 111 lei.

Modificări apar în cazul celor care au mai multe proprietăţi, dacă la prima rămâne neschimbat, la cea de a doua creşte cu jumătate. Iar de la a treia casă în sus, proprietarii plătesc de trei ori mai mult ca până acum. Nici la impozitele pentru maşini, Primăria Capitalei nu umblă. Doar guvernul a modificat grila de taxare. Cel mai puţin plătesc, în continuare, deţinătorii maşinilor cu motoare de pînă la 1600 de cm cubi, 64 de lei pe an. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.