Acasă Uncategorized Bucuresti: Toti deputatii au au depus declaratiile de avere si de interese...

Bucuresti: Toti deputatii au au depus declaratiile de avere si de interese pana la 3 noiembrie

DISTRIBUIȚI

95550 – 05112010 – Toţi deputaţii au depus declaraţiile de avere şi interese până la data de 3 noiembrie 2010, iar termenele de trimitere a copiilor certificate către Agenţia Naţională de Integritate, precum şi cele de postare pe site-ul instituţiei, vor fi respectate conform legii, anun’[ Secretariatul general al Camerei Deputaţilor.

La depunerea declaraţiilor de avere şi de interese, tuturor deputaţilor le-au fost eliberate dovezi care atestă data depunerii acestora în termen.

În conformitate cu prevederile  art.6, lit. e al Legii nr. 176/2010 privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice, pentru modificarea şi completarea Legii nr. 144/2007 privind înfiinţarea, organizarea şi funcţionarea Agenţiei Naţionale de Integritate, precum şi pentru modificarea şi completarea altor acte normative, “persoanele responsabile cu implementarea prevederilor referitoare la declaraţiile de avere şi declaraţiile de interese au obligaţia să asigure afişarea şi menţinerea declaraţiilor de avere şi ale declaraţiilor de interese, prevăzute în anexele nr. 1 si 2, pe pagina de internet a instituţiei, dacă aceasta există, sau la avizierul propriu, în termen de cel mult 30 de zile de la primire, prin anonimizarea adresei imobilelor declarate, cu excepţia localităţii unde sunt situate, adresei instituţiei care administrează activele financiare, a codului numeric personal, precum şi a semnăturii”.

Totodată, în conformitate cu art.6, lit. f al aceleiaşi legi, “trimit Agenţiei, în vederea îndeplinirii atribuţiilor de evaluare, copii certificate ale declaraţiilor de avere şi ale declaraţiilor de interese depuse şi câte o copie certificată a registrelor speciale prevăzute la lit. d), în termen de cel mult 10 zile de la primirea acestora”. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.