Acasă Uncategorized Bucuresti: Traian Basescu: “Europa este încă în criză şi veţi vedea că...

Bucuresti: Traian Basescu: “Europa este încă în criză şi veţi vedea că se prefigurează intrarea în derapaj şi a altor state”

DISTRIBUIȚI

95899 – 17112010 – „Aş vrea să privim puţin la situaţia din Uniunea Europeană şi mă refer la ultimele evoluţii din Irlanda şi alte potenţiale riscuri de stabilitate la adresa monedei europene, ceea ce este de natură să ne afecteze.  Aceasta confirmă afirmaţiile de la sfârşitul Consiliului European de luna trecută că Europa este încă în criză şi veţi vedea că se prefigurează intrarea în derapaj şi a altor state. Ceea ce trebuie să fie un semnal de alarmă. Suntem în plină criză a datoriilor  guvernamentale în aceste state. Ar trebui să stabilim politici de stopare a creşterii datoriilor guvernamentale în România”, a spus preşedintele Traian Băsescu, miercuri, în şedinţa de guvern.

Şeful statului a fost invitat de premierul Emil Boc la lucrările şedinţei de Guvern pentru a discuta mai multe subiecte de actualitate, printre care Legea salarizării unitare, îndeplinirea condiţionalităţilor privind aderarea ţării noastre la spaţiul Schengen şi stadiul Acordului cu FMI, Uniunea Europeană şi Banca Mondială. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.