Acasă Uncategorized Bucuresti: Victor Ponta: “Daca PDL inţelege mesajul lui Traian Basescu, atunci există...

Bucuresti: Victor Ponta: “Daca PDL inţelege mesajul lui Traian Basescu, atunci există susţinerea PSD pentru acest moratoriu”

DISTRIBUIȚI

95641 – 09112010 – Liderul social-democrat, Victor Ponta a precizat imediat după ce președintele Traian Băsescu s-a adresat plenului reunite că  legile sunt făcute pentru România şi nu pentru Fondul Monetar Internaţional.

„Important este ca mesajul lui Traian Băsescu să fie receptat de cei de la Putere. Dacă PDL înţelege mesajul, atunci există susţinere din partea PSD pentru acest moratoriu”, a spus Ponta.

Acesta a mai afirmat că PSD este pregătit să revină la lucrările

 

 

 

 

 în plenului în momentul în care are un partener care nu fură. „Suntem pregătiţi să revenim la lucrări în Parlament, cât timp avem un partener care nu fură. Nu noi am oprit dialogul cu cei de la Putere, ei au dovedit că sunt incompetenţi”, a mai spus Ponta.

Preşedintele Traian Băsescu a propus marţi, în plenul Parlamentului, forţelor politice să ajungă la o înțelegere pentru deblocarea activităţii Parlamentului. Şeful statului a precizat că sunt necesare acţiuni ferme şi consecvente la nivelul Guvernului şi Legislativului în următoarele 30-45 de zile.  www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.