Acasă Uncategorized Bucuresti: Zeci de perchezitii in Bucuresti si Ilfov pentru descoperirea unor evazionisti...

Bucuresti: Zeci de perchezitii in Bucuresti si Ilfov pentru descoperirea unor evazionisti si proxeneti

DISTRIBUIȚI

95907 – 18112010 – Peste 300 de polițiști și jandarmi, sub coordonarea procurorilor DIICOT, au participat în această dimineață la o razie de amploare din Capitală și județul Ilfov. Sunt căutați șapte patroni și administratori care au înființat firme fantomă prin care aduceau produse în Romania, iar pentru transportul mărfurilor întocmeau acte false. Se estimează că prejudiciul  produs statului român în ultimele luni se ridică la un milion de euro.

Produsele erau vândute prin angro-urile din Afumați.

 

 

 

 

 

 Este vorba de persoane care au înființat 68 de firme fantomă. Autoritățile vor efectua percheziții și la punctele de lucru ale  firmelor vizate.

În paralel, tot în această dimineaţă, poliţiştii caută mai mulţi proxeneţi şi prostituate de lux. Peste zece percheziţii au loc în cartierul Rahova din Capitală, dar şi în judeţul Ilfov.

„Este vorba despre şapte prostituate din Bucureşti şi din judeţul Ilfov. Ele au fost racolate de şase proxeneţi, în luna august”, a declarat Christian Ciocan, purtător de cuvânt al Poliţiei Capitalei. – www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.