Acasă Uncategorized Bucureşti: CNA a aprobat licenţa de satelit pentru un nou canal de...

Bucureşti: CNA a aprobat licenţa de satelit pentru un nou canal de turism

DISTRIBUIȚI

96300 – 30112010 –  Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA) a aprobat marţi licenţa audiovizuală de satelit pentru televiziunea – Travel Mix Channel.

Noua televiziune va fi lansată în scurt timp şi se va distribui gratuit, prin satelit, în sistemele DTH, Ip-tv şi în reţelele de cablu tv, la nivel naţional.

Travel Mix Channel este un nou format de televiziune în peisajul media, canalul se adresează unui public larg intersat de un conţinut de relaxare, reprezentând mai mult decât o sursă de inspiraţie pentru alegerea unei destinaţii de vacanţă. Este o televiziune adresată tuturor telespectatorilor care iubesc natura şi călătoriile, dar şi celor care activează în industria de turism din România. Mix-ul de programe propus de Travel Mix Channel este profilat pe specificul jurnalismului de călătorie, cu un bogat conţinut de filme documentare din lume, dar şi destinaţii româneşti.

În cadrul programelor vor fi prezentate pe larg evenimentele din industria turismului (târguri – expoziţii), proiectele şi activitatea instituţiilor din domeniu (Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, ANAT, ANTREC etc.), dar şi emisiuni cu caracter didactic. Travel Mix Channel işi propune să promoveze turismul în toate formele lui (călătorie, afaceri, cultural, medical, religios, agroturism, ecoturism etc.) şi să ofere posibilitatea tuturor să descopere noi destinaţii turistice.

“Mulţumim tuturor celor care sunt alături de proiectul nostru, am reuşit astăzi sa obţinem licenţa de satelit pentru televiziunea Travel Mix Channel, un canal TV adresat tuturor celor care doresc să descopere frumuseţea naturii, secretele turismului românesc, dar şi o mulţime de destinaţii de călătorie.

Travel Mix Channel aparţine companiei de media Mixmontan SRL, firmă care are în portofoliu, Televiziunea Valea Prahovei TV, Ziarul Valea Prahovei si postul de Radio Best FM, canale media deţinute de omul de afaceri Laurenţiu Megelea, acţionar şi in cadrul companiei imobiliare Mervani din Valea Prahovei. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.