Acasă Uncategorized Bucureşti: PC: Sute de mame vor să acţioneze în instanţă Guvernul

Bucureşti: PC: Sute de mame vor să acţioneze în instanţă Guvernul

DISTRIBUIȚI

96296 – 30112010 –  Reprezentanţii Partidului Conservator susţin că au înregistrat, în ultimele 24 de ore, sute de solicitări ale mamelor din România, care vor să acţioneze în instanţă Guvernul, pentru intenţia de reducere a perioadei de creştere a copilului. Cererile mămicilor vin ca urmare a deciziei PC de a le reprezenta pe acestea in instanţă, fără pretenţii financiare, prin intermediul avocaţilor PC, pe acelea care vor fi obligate să se despartă de copii mai devreme cu un an.

„Solicitările numeroase care curg încontinuu la sediul PC reprezintă un puternic semnal care arată că, aşa cum am anticipat, o astfel de lovitură s-ar dovedi fatală pentru familiile din România. Ne bucuram ca suntem asaltaţi de solicitările mamelor, şi le promitem că vom face tot ce ne stă în putinţă pentru a le apăra drepturile”, a declarat Daniel Constantin, preşedintele PC.

În acest moment, aproape întreaga echipă a Partidului Conservator centralizează toate solicitările mămicilor afectate de viitoarea decizie a Ministerului Muncii, pentru a iniţia o acţiune comună a acestora, în vederea păstrării drepturilor câştigate prin muncă de mamele din România.

Persoanele care doresc să ia legătura cu specialiştii PC, în vederea unei eventuale reprezentări în instanţă, sau aceia care doresc să-şi exprime susţinerea faţă de demersul PC, pot scrie pe adresa strada Muzeul Zambaccian, nr. 17, sector 1, Bucureşti, pe adresa de e-mail secretariat@partidulconservator.ro sau pot contacta la telefon pe numerele 031.425.11.00 / 031.425.11.01. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.