Acasă Uncategorized Bucureşti: Taximetriştii independenţi blochează Bucureştii pe 18 noiembrie

Bucureşti: Taximetriştii independenţi blochează Bucureştii pe 18 noiembrie

DISTRIBUIȚI

95676 – 10112010 – Asociaţia pentru Drepturile Taximetriştilor Independenţi (ADTI) va organiza pe 18 noiembrie un marş de protest în Capitală cu circa 3.500 de taximetrişti din toată ţara, între orele 11.00 şi 17.00, venind dinspre Sala Polivalentă până în Piaţa Victoriei. Protestul a fost decis ca măsură împotriva “dezinteresului general al Guvernului şi al Ministerului Sănătăţii faţă de problemele majore cu care se confruntă transportatorii autorizaşi (PFA)”, se arată în scrisoarea deschisă trimisă de taximetrişti premierului Emil Boc. “În ultima perioadă v-au fost aduse la cunoştinţă pe cale oficială o parte din problemele grave cu care ne confruntăm şi v-am trimis solicitări oficiale pentru dialog dar, din păcate, la niciuna din adresele noastre nu am primit răspuns. Având în vedere manifestaţia din data de 18 noiembrie, vă rugăm să acceptaţi la discuţii o delegaţie a Asociaţiei noastre cu care să semnaţi ulterior un protocol clar care să cuprindă măsuri şi termene de punere în practică”, se mai arată în scrisoarea asociaţiei.

Taximetriştii se arată totodată profund dezamăgiţi de atitudinea “lipsită de transparenţă” a ministrului Atilla Cseke, pe care îl acuză că a adus Persoana Fizică Autorizată (PFA) în pragul disperării.

Taximetriştii independenţi nu spun nimic însă că nu majoritatea nu deţin aparate de taxat, deşi acestea sunt obligatorii, că nu respect drepturile călătorilor, că au un comportament necivilizat şi un tariff care depăşeşte de multe ori bunul simţ. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.