Acasă Uncategorized Bucureşti: Tinerii din PDL îi iau peste picior pe Robert Negoiţă şi...

Bucureşti: Tinerii din PDL îi iau peste picior pe Robert Negoiţă şi Nicu Bănicioiu

DISTRIBUIȚI

95741 – 12112010 – Adepţi entuziaşti ai principiului “Panem et circenses” (pâine şi circ), liderul TSD, Nicu Băniciou, secondat de mai experimentatul coleg Robert Negoiţă, vicepresedinte al PSD, s-au gândit să le ofere tinerilor social-democraţi programul “femei şi circ”. “O soluţie miraculoasă de scoatere a României din criză şi de ridicare a nivelului de trai al omului de rând a fost recent patentată de către PSD, la sânul Organizaţiei de Tineret. Dezvăluirile recente dintr-un dosar de trafic de persoane

 

 

 

 

 

 

 documentează în forma unor stenograme culisele concursului de Miss organizat de TSD în scopul promovării valorilor perene ale social-democraţiei, iar colegii lor mai mari, senatori şi deputaţi, se războiesc cu cotele de audienţă, făcând larmă de limbă de lemn pe culoarele Parlamentului, de la televizoarele cu sunetul la maxim. Probabil dezamăgiţi de o generaţie care nu se lasă nicicum mobilizaţi de ideile revoluţionare ale lui Che Guevara aspirant, tinerii lideri PSD, inspiraţi de participarea zilnică la emisiunile televiziunilor tabloidizate, s-au gândit să apeleze la ideile dezinhibate de tip Pamela Anderson. Astfel se speră că poporul PSD-ist şi tinerii care urmăresc activităţile fără perdea politică a partidului făcut, nu născut de bătrânul bolşevic Ion Iliescu să fie atraşi de măsurile siliconate propuse în vederea ieşirii din criză a României. Ca orice profesionişti şi aşa cum reiese din stenograme, Nicu Bănicioiu şi Robert Negoiţă au testat aceste propuneri înainte de a le face publice”, se arată într-un comunicat remis PROMPT MEDIA. Organizaţia de Tineret a Partidului Democrat Liberal invită tinerii din TSD, după savurarea concursurilor de Miss, să se alăture dezbaterilor lansate de OTPDL în rândul tinerilor privind necesitatea reformelor de modernizare a statului, găsirea unor măsuri de stimulare a iniţiativei tinerilor precum şi identificarea soluţiilor de recâştigare de către electoratul tânăr  a încrederii în clasa politică, altele decât probele în costume de baie.

După cum se cunoaşte, doi proxeneţi au profitat de sărăcia unor tinere din provincie, cărora le-au promis cariere de top model, dar pe care în final le-au plasat în patul unor VIP-uri din politică, afaceri şi showbiz.Vicepreşedintele PSD Robert Negoiţă, fratele său, Ionuţ Negoiţă, cântăreţul Adrian Enache sau patronul Murfatlar, Emanuel Dobronăuţeanu, sunt câteva dintre persoanele care au beneficiat de pe urma unei reţele de prostituate camuflate în spatele unor agenţii de modelling. Acest lucru rezultă dintr-o anchetă a procurorilor Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, care au trimis dosarul spre judecată.

Proxeneţii erau două personaje obscure – Valeriu Tămârjan şi Cornel Relu Costan, iar reţeta de racolare era simplă: căutau fete din familii sărace sau dezorganizate, cărora le promiteau cariere în modelling. Tinerele ajungeau, de fapt, să facă sex pe bani în ţară sau în străinătate. Multe dintre fete erau alese după participarea la concursuri liceale de miss din oraşele Slobozia, Constanţa, Urziceni şi Ţăndărei. Procurorii DIICOT au reuşit să convingă multe dintre aceste fete să recunoască faptul că, în loc de carieră în modelling, aveau parte de propuneri de practicare a prostituţiei. Multe din ele ajungeau să lucreze în clubul de lux Babylon din Viena, despre care anchetatorii spun că funcţiona, de fapt, ca bordel.

Unul dintre cele mai sonore nume implicate în acest scandal, Robert Negoiţă, a negat că le-ar fi cerut proxeneţilor să-i faciliteze întreţinerea de relaţii sexuale cu tinerele respective. “Nu are importanţă ce relaţii am avut eu cu fetele. Nu am plătit niciodată pentru aşa ceva. Nici nu am nevoie să plătesc”, s-a apărat Robert Negoiţă.

Pe de altă parte, apetenţa miliardarului pentru compania fetelor tinere este cunoscută în lumea mondenă a Bucureştiului. Actuala iubită a omului de afaceri, Sorina Docuz, are doar 19 ani şi e proaspăt absolventă de liceu. Negoiţă a fost şi protagonistul emisiunii “Inelul cu diamante”, în cadrul căreia mai multe fete încercau să cucerească un miliardar. Anchetatorii arată în rechizitoriu că ambii proxeneţi au încercat să păstreze “bune oficii” cu Negoiţă, proprietar al unui lanţ hotelier în care au fost cazaţi gratuit, împreună cu tinerele. Miliardarul era foarte apropiat de cei doi proxeneţi, “comandând” constant fete pentru petreceri private. Robert Negoiţă a admis că îi cunoaşte pe cei doi proxeneţi încă din anul 2006, dar a explicat că le-a asigurat cazare gratuită doar pentru că-i consideră amici, nu în schimbul unor favoruri.

Metodele prin care fetele ajungeau în paturile diferitor VIP-uri erau chiar “elegante”. Astfel, una din fete, Ionela Toader, le-a explicat procurorilor că la începutul anului 2008 a fost contactată de unul dintre oamenii proxeneţilor, care i-a propus să participe la o şedinţă foto a agenţiei Diva Models. Ulterior, aceasta a fost adusă în Bucureşti şi cazată la Hotelul RIN, al cărui proprietar este Robert Negoiţă. Aici, întâi a întreţinut relaţii sexuale cu unul dintre proxeneţi. “Când i-a spus inculpatului (Cornel Relu Costan – n.r.), a doua zi, că voia să se ducă în mall, la cumpărături, acesta i-a propus să o ducă Negoiţă Robert Sorin. În loc să o ducă la mall, Negoiţă Robert Sorin a dus-o la el acasă, unde au întreţinut, liber consimţit, acte sexuale. A ajuns în cele din urmă şi la mall, unde Negoiţă Robert Sorin i-a dat suma de 600 de lei (din care trebuia să-i cumpere şi lui un buchet de flori întrucât participa mai târziu la ziua cuiva de naştere)”, arată procurorii DIICOT în rechizitoriu, făcând referire la declaraţia dată de Ionela Toader.   

Printre clienţii reţelei de prostituate de lux se mai numără preşedintele TSD, Niculae Bănicioiu, interlopul constănţean Nuredin Beinur, patronii Casino Queen, Pantelis Kalliagkas (om de afaceri grec din Constanţa – n.r.), Florin Munteanu (de la radio SKY) şi reprezentanţii TVR2,  Răzvan Nicolescu – director general şi Ştefan Stănescu – producător de emisiuni. Potrivit procurorilor, una dintre victime, originară din Ţăndărei,  a povestit că “din toamna anului 2008 până în primăvara anului 2009 a întreţinut (…) acte sexuale cu diferiţi bărbaţi: martorul Dobronăuţeanu Emanuel Corneliu – patronul de la Murfatlar, Gabi – viceprimarul municipiului Constanţa şi «Fulger», un turc pe care l-a cunoscut în Istambul. – www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.