Acasă Uncategorized Catastrofe aeriene in Cuba si Pakistan

Catastrofe aeriene in Cuba si Pakistan

DISTRIBUIȚI

95533 – 05112010 – Un avion de linie cubanez cu 68 de oameni la bord s-a prăbuşit în Guasimal, în centrul Cubei. Nu există supravieţuitori.

La bordul avionului, care efectua o cursă Santiago de Cuba – Havana, se aflau şi 28 de cetăţeni străini, majoritatea latino-americani, dar şi europeni. Piloţii aeronavei AeroCaribbean au anunţat turnul de control că se confruntă cu o situaţie de urgenţă la mai puţin de o oră de la decolare. La scurt timp, reprezentanţii serviciului de trafic aerian au pierdut legătura cu aparatul. Avionul s-a prăbuşit şi a luat foc într-o zonă muntoasă.

Scenariul din Cuba s-a repetat şi în Pakistan. 21 de oameni au murit după ce avionul de mici dimensiuni în care se aflau s-a prăbuşit. Avionul prăbuşit era privat şi transporta angajaţi ai grupului petrolier italian ENI la Karachi. Deocamdată nu se cunoaşte cetăţenia victimelor, dar se pare că este vorba despre pakistanezi, potrivit poliţiei. Accidentul s-a produs din cauza unei defecţiuni tehnice. Pilotul semnalase turnului de control că a pierdut unul din cele două motoare ale avionului. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.