Acasă Uncategorized Chisinau: Vlad Filat cere partenerilor din AIE sa se angajeze ca nu...

Chisinau: Vlad Filat cere partenerilor din AIE sa se angajeze ca nu se aliaza cu comunisti

DISTRIBUIȚI

95423- 02112010 –  Premierul Vlad Filat, preşedinte al Partidului Liberal Democrat din Moldova (PLDM) i-a îndemnat pe colegii săi din Alianţa pentru Integrare Europeană (AIE) să spună explicit că nu vor face alianţă cu comuniştii după alegerile din 28 noiembrie, transmite Romanian Global News. „Eu, reiterez că PLDM nu o să facă alianţă post-electorală cu Partidul Comuniştilor din Republica Moldova (PCRM). Solicit ca şi ceilalţi parteneri de alianţă să-şi facă publică opţiunea. Mă tem că ceea ce se întâmplă acum să nu fie cumva o pregătire a unei coaliţii post-electorale, pentru ca alegatorii să nu se trezească după alegeri cu surprize neplăcute”, a spus Vlad Filat, drept răspuns la atacul lansat în adresa de către liderul Partidului Democrat, Marian Lupu.

„Îl înţeleg pe Marian Lupu şi chiar mi-aş dori ca în viitorul apropiat să nu fie doar pe rol de a poza în clipuri electorale şi pe afişe, dar şi în postura de a lua decizii. Cei care-i dau sfaturi înţeleg foarte bine că PD nu poate rupe voturi de la comunişti şi de aceea se reorientează în a ataca partidele de centru-dreapta”, a spus Vlad Filat, în cadrul unei emisiuni televizate.

Liderul liberal-democrat a lăsat să se înţeleagă că anturajul lui Lupu ar conduce partidul. „Dacă ne uităm în listă putem să ne dăm seama de anumite lucruri. Noi nu vom mai polemiza cu colegii din AIE pe durata campaniei electorale. Totodată, vom răspunde la atacurile la persoană”, a conchis premierul. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.