Acasă Uncategorized Chisinau: Voronin spune că nu are case pe strada Ciocarliei

Chisinau: Voronin spune că nu are case pe strada Ciocarliei

DISTRIBUIȚI

95938 – 18112010 – Liderul Partidului Comuniştilor din Republica Moldova, Vladimir Voronin, neagă faptul că ar deţine în proprietate pe strada Ciocârliei din Chişinău mai multe case de lux. Mai mult, Voronin spune că dacă i se demonstrează că îi aparţin imobilele, el este de acordă să le ofere statului, comunică Deca-press.

„Eu nu am nimic pe strada Ciocârliei, nici proprietate, nici un gard. Toată proprietatea pe care o am pe strada Ciocârliei eu din momentul acesta o dăruiesc, fac procură, în folosul statului. Vagabonzilor care stau în faţa dumneavoastră (Mihai Ghimpu – n.r.), cerşetorilor politici nu le dăruiesc nimic. Eu am fost cela care a ridicat plata pentru pădurile date în arendă, a declarat ex-preşedintele Republicii Moldova.

Miercuri, Mihai Ghimpu, liderul Partidului Liberal, a invitat presa la o plimbare cu elicopterul deasupra proprietăţilor liderului comuniştilor. Este vorba despre vilele de pe strada Ciocârliei din Chişinău, viile de la Budeşti, dar şi terenul de la pădurea Ţiganca. Mihai Ghimpu a declarat că nu are nimic împotriva caselor de lux şi averii lui Voronin, doar că „acestea trebuiau să fie făcute prin muncă cinstită, dar nu prin abuz”. www.promptmedia.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.