Acasă Uncategorized Cluj Napoca: Olanda deschide inca un consulat la Cluj Napoca

Cluj Napoca: Olanda deschide inca un consulat la Cluj Napoca

DISTRIBUIȚI

95856 – 16112010 – Consulatul Olandei la Cluj-Napoca urmeaza sa fie deschis in cladirea ISDC, o companie olandeza, si ea si va functiona trei zile pe saptamana. Walterus Reijers este persoana aleasa in pozitia de consul onorific al Olandei.

“Suntem foarte mandri sa deschidem acest consulat, cel de-al treilea in Romania, dar nu ultimul, pentru ca orasul este foarte important in ceea ce priveste prezenta Olandei in regiune. Speram ca prin prezenta noastra aici sa crestem colaborarile in diferite moduri, si nu doar din punct de vedere financiar, dar si cultural, si nu doar in Cluj, ci si in celelalte judete pe care le acoperim de aici. In ultima perioada multe companii au venit aici, dar e important ca aceasta prezenta sa fie mentinuta”, a explicat ambasadorul Olandei la Bucuresti, Tanya van Gool.

Consulul Olandei la Cluj-Napoca a explicat ca datoria lui e sa prezinte companiilor din tara sa avantajele deschideri unor afaceri in Romania si mentinerea legaturilor intre cele doua tari.

“Sunt in Romania din 1991, iubesc aceasta tara si voi fi aici pentru a pune Clujul si mai bine pe harta din punctul de vedere al Olandei. O sa incercam sa organizam evenimente pentru promovarea acestei regiuni, dar si a judetelor care pe care le coordonez de aici, precum Bihor, Satu-Mare, Maramures si Salaj”, a spus Walterus Reijers. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.