Acasă Uncategorized Constanta: Treizeci de copii de la o gradinita din Harsova, internati cu...

Constanta: Treizeci de copii de la o gradinita din Harsova, internati cu toxiinfectie alimentara

DISTRIBUIȚI

95812 – 15112010 – Treizeci de copii de la o grădiniţă din oraşul Hârşova au ajuns la spital, în ultimele două zile, cu simptome de toxiinfecţie alimentară, transmit televiziunile de stiri. Inspectorii Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa au mers, azi, la unitatea de învăţământ pentru a lua probe din alimentele consumate de copii.

Cei 30 de copii, cu vârste cuprinse între patru şi şase ani, de la Grădiniţa „Tic-Pitic” din Hârşova, au început să acuze primele simptome de toxiinfecţie alimentară sâmbătă dimineaţă, potrivit directorului Direcţiei de Sănătate Publică din Constanţa, Constantin Dina .

28 dintre copii au ajuns la spitalul din Hârşova, iar ceilalţi doi, cu stare mai gravă, au fost duşi la Spitalul de Boli Infecţioase din Constanţa.

Directorul DSP Constanţa a spus că şase dintre copiii care au ajuns la unitatea medicală din Hârşova au putut pleca acasă, astfel că în prezent mai sunt internaţi, la Hârşova şi Constanţa, 24 de copii.

„Starea lor de sănătate este bună, astfel că ei vor putea fi externaţi în scurt timp”, a precizat Dina. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.