Acasă Uncategorized Drobeta Turnu Severin : Grup de falsificatori de carduri bancare, destructurat de...

Drobeta Turnu Severin : Grup de falsificatori de carduri bancare, destructurat de politistii de frontiera

DISTRIBUIȚI

95626 – 09112010 – Politiştii de frontieră mehedinţeni, împreună cu D.G.I.P.I – S.I.P.I Mehedinţi, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Mehedinţi, au destructurat un grup infracţional organizat, format din trei tineri, specializat în falsificarea instrumentelor de plată electronice. Grupul infracţional acţiona în sud vestul României şi avea ca principală preocupare furtul de date electronice de pe cardurile de cumpărături ale unor cetăţeni italieni, cu ajutorul unor dispozitive(skimmere) de copiat carduri, copierea şi transferarea datelor colectate fraudulos cu ajutorul unor programe de calculator pe alţi suporţi electronici (blankuri) şi sustragerea, cu ajutorul unor carduri bancare clonate, a unor sume mari de bani din A.T.M.-urile unor bănci comerciale situate pe raza judeţelor Timiş, Hunedoara şi Mehedinţi.

În data de 8 noiembrie 2010, ora 1. 00, poliţiştii de frontieră mehedinţeni i-au depistat  pe raza comunei Gogoşu-colonia Porţile de Fier II  pe doi dintre membrii grupului infracţional, în timp ce extrăgeau sume mari de bani din mai multe bancomate aparţinând unor bănci comerciale,  folosind carduri clonate.

La percheziţia  autoturismului utilizat de membrii grupului au  fost găsite şi ridicate: 47 de carduri clonate neinscripţionate pe care erau aplicate etichete cu grupuri de 4 şi 5 cifre, ce reprezentau coduri pin. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.