Acasă Uncategorized Londra: Consultari la Londra ale secretarului de stat pentru Afaceri Europene Bogdan...

Londra: Consultari la Londra ale secretarului de stat pentru Afaceri Europene Bogdan Aurescu

DISTRIBUIȚI

95389 – 01112010 –  Secretarul de stat pentru afaceri europene Bogdan Aurescu are luni  o serie de consultări bilaterale la Londra cu partenerii britanici.

Programul vizitei include consultări cu ministrul de stat pentru Europa David Lidington, cu John Cunliffe, şeful Secretariatului pentru Europa din cadrul Cancelariei Primului Ministru, precum şi o întrevedere cu Greg Hands, viitorul şef al Grupului parlamentar de prietenie Marea Britanie – România.

Un element central al dialogului va fi reprezentat de agenda relaţiilor strategice româno-britanice, dar şi teme legate de aprofundarea colaborării bilaterale în plan politic şi economic, precum şi subiecte de actualitate aflate pe agenda europeană – procesul de extindere a Uniunii Europene, măsuri menite să asigure buna funcţionare a pieţei interne, securitatea energetică, Parteneriatul Estic, promovarea obiectivelor de dezvoltare regională.

Totodată, oficialul român şi partenerii britanici vor avea un schimb de opinii asupra perspectivelor Summitului NATO de la Lisabona din noiembrie 2010. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.