Acasă Uncategorized Piatra Neamt: Seful demis al Politiei Neamt neaga orice legatura “dubioasa” cu...

Piatra Neamt: Seful demis al Politiei Neamt neaga orice legatura “dubioasa” cu interlopul ucis duminica

DISTRIBUIȚI

95848 – 16112010 – Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Neamţ, Aurelian Şoric, a susţinut, în repetate rânduri, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu a avut niciun fel de legături dubioase cu interlopul Gheorghe Mararu, ucis duminică într-o cafenea, şi nici cu familia acestuia.

„Nu am nicio legătură cu familia Mararu. Gheorghe Mararu, Dumnezeu să-l ierte, locuia împreună cu familia în vecinătatea mea şi atât. Am avut o relaţie cât se poate de firească”, a declarat Aurelian Şoric. „Nu ştiu cât de interlop este, Dumnezeu să-l ierte, Mararu. De ce e atât de interlop Mararu? Pentru că dădea bani la oameni şi le lua camătă? Câţi nu dau bani? Sunt procurori care dau bani”, a continuat Şoric.

De câteva ori, şefului IPJ Neamţ i-au dat lacrimile în timpul conferinţei de presă şi a acuzat presa că îşi bate joc de familia sa.

„Mi-am vândut un apartament de 110.000 de euro în Iaşi. L-a cumpărat un procuror. Am vândut un teren. Am fost în misiuni. Am un credit de 120.000 de euro. Şi vă bateţi joc de familia mea! Provin dintr-o familie de onoare. Sunt foarte emoţionat, mi se pare normal „, a explicat Aurelian Şoric, cu glasul tremurând.

Secretarul de stat Valentin Fătuloiu a anunţat, luni, că i-a propus ministrului de Interne, Traian Igaş, demiterea lui Aurelian Şoric din funcţie. Acesta este acuzat de către conducerea Ministerului de Interne de management defectuos.

            „Cred că eventuala mea eliberare din funcţie nu are nicio legătură cu acest caz. Este pur şi simplu conjuncturală şi face parte dintr-un proiect al domnului Fătuloiu de restructurare a Ministerului de Interne şi, implicit, a Poliţiei Române. Domnul Fătuloiu este adeptul principiului că o persoană care ocupă o funcţie mai mult de patru ani se rutinează şi nu mai dă rezultate la valoarea iniţială. Îl respect prea mult pe domnul Fătuloiu pentru a contesta această decizie eventuală”, a replicat şeful IPJ Neamţ. www.promptmedia.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.